Dajlig.dk - Dansk brand med sjove & unikke tryk
Gratis fragt ved køb over 599,-
Dajlig.dk på Facebook Dajlig.dk på Instagram

Trykkerier & Mærker

Print On Demand

Hos Dajlig.dk er alle vores produkter POD – Print On Demand. Det betyder at hvert produkt først bliver produceret og fremstillet når du har lavet din bestilling.
Vi har valgt POD metoden af flere årsager. En af de største er at vi på denne måde reducere en i forvejen masseproduktion inden for tekstilbranchen.
Tekstilbranchen er fyldt med masseproduktioner, masselagre af ubrug og usolgt tøj.
På denne måde er vi med til at reducerer CO2-fodaftrykket, og den unødvendige byrde på Moder Jord. Vores tøj bliver først trykt og sendt når du bestiller den. Tøjet er af en vis kvalitet og har adskillige certificeringsmærker med sig, og virksomhederne som producere tøjet praktiserer etisk produktion. Så vi handler kun med virksomheder, som har øje for mennesker og vores planet.
Derfor kan du med god samvittighed bære et stykke tøj fra Dajlig.dk.

Tøj mærker

I begyndelsen da vi talte om at starte Dajlig.dk op, var vi begge enige om at tøjet vi valgte skulle være af en vis kvalitet.
Det skulle være behageligt at have på, og man skulle have lyst til at handle hos os igen og igen, da vi forhåbentlig giver jer en god oplevelse.
Vi var begge enige om ikke at gå på kompromis med kvaliteten eller bæredygtighed.

Hos Dajlig.dk har vi i øjeblikket 2 mærker, som vi har udvalgt til at være det bedste ud fra de krav vi har. De er begge mærker som er toppen af poppen inden for tøj, der er skabt til tryk.
Vi er ikke gået på kompromis, og hvem vil ikke betale det mere for et stykke tøj, der faktisk også holder, er skabt med omtanke og samtid med et unikt design.

Om Stanley Stella:


Textile Exchange har placeret Stanley/Stella blandt de 16 mest bæredygtige mærker i verden, og Fair Wear Foundation har givet Stanley/Stella ”Leader” status. Alt dette er sket fordi Stanley/Stella er enkelt og bæredygtigt tøj, der er fremstillet med respekt for både mennesker og vores planet.

Stanley/Stella har focus på enkelthed, genanvendelse, økologi og etik. Alt deres tøj er fremstillet af økologiske eller genanvendte metervarer, og derfor har Stanley/Stella også opnået et stort antal certificeringsmærker. Stanley/Stella er fuldt opmærksomme på at vores planet står over for enorme miljømæssige udfordringer, og at modeindustrien har pligt til at reagere på disse udfordringer. Derfor laver de tøj ud fra bæredygtighed, omsorg for mennesker og vores planet.
Stanley/Stella er enkelt i deres designs, og derfor også oplagt til tryk. Dette har Stanley/Stella klart tænkt over, og derfor laver de tøj ud fra at kunder kan opnå de bedste og mest optimale tryk-resultater.
Dette sikres bedst på tøj der er fint vævede og har fået en række efterfølgende behandlinger der fjerner overskydende fibre, så mindst muligt skulle gøre en tryk proces vanskelig.
Stanley/Stella har 180 styles og 110 forskellige farver, hvilket gør at vi kan håndplukke det vi synes passer bedst til Dajlig.dk.

Alt i alt synes vi at Stanley/Stella passer rigtig godt til den standard vi ønsker at have hos Dajlig.dk.

Om Bella+Canvas:

Bella+Canvas er bygget på et fundament af respekt for både mennesker og vores planet. Hele processen er gennemtænkt og overvejet hos Bella+Canvas, da det er lige fra at bomulden dyrkes, plukkes,behandles,fremstilles til tøj osv der er tænkt over.
Og i denne lange proces er der både tænkt på menneskerne der arbejder med det, men også at hele processen foregår så bæredygtig som muligt.
Dette kan også ses i den række af certificeringsmærker som Bella+Canvas har opnået, både for deres tøj, men også for deres mange fabrikker hvor de tager sig godt af deres medarbejdere og arbejdsmiljøet.
Bella+Canvas er kendt for at sige, at de skaber tøj der er behagelig at have på, men samtidig kan man have det på med god samvittighed, da det er blevet skabt ud fra etiske, bæredygtige, økologiske forudsætninger, samt med respekt for mennesker og vores planet.

Bella+Canvas er stolte af at det er hele produktionskæden de har højde for, selv deres biler der fragter råmaterialerne er elbiler, og passer derfor ind i det genbrugs-program som Bella+Canvas arbejder ud fra.
Bella+Canvas er enkle i deres designs og er skabt til at kunder kan bruge netop deres tøj til at skabe fede og unikke tryk på.
De har et hav af styles og over 300 nuancer af farver, hvilket gør at vi kan håndplukke det vi synes passer bedst til Dajlig.dk.
Alt i alt synes vi at Bella+Canvas passer rigtig godt til den standard vi ønsker at have hos Dajlig.dk

Om JustHoods AWDis:

Som AWDis kunde kan man stole på at tingene bliver gjort rigtigt. De bruger nemlig kun fabrikker der er WRAP – certificeret eller medlem af BSCI (Business Social Compliance Initiative) De anerkender vigtigheden af det ansvar der ligger i fremstillingsmetoderne og er officielt anerkendt som 100% fri for animalske ingredienser – PETA godkendt.

På 16 år har AWDis vokset sig store, og de har en bred vifte af fritidstøj som sweatshirts, jakker, hoodies og joggingbukser. De har tusindvis af forretninger gennem deres distributør, og forhandler derfor i hele verden. Deres netværk og marked udvides stadig med stor hast. AWDis har fokus på alle aspekter af en tøj produktion. For dem er det vigtigt at deres globale partnere deler de samme værdier og forpligtelser til fair og sikker arbejdsmetoder.

Som en af de få virksomheder har AWDis regalmæssige kontrol besøg hos deres leverandører.
Dette er bl.a. for at sikre sig ordentlige arbejdsvilkår, men også for at sikre sig at alle tryk, prints, broderier eller anden form for udsmykning på tøjet lever op til deres krav.
De udvikler og forbedre konstant deres metoder for at skabe det bedste tøj der er skabt til tryk og prints.
AWDis producere tøj der er miljøbevidst, men samtid med mode og stil i mente.
AWDis har mange kategorier: Just Hood AWDis, Just Cool AWDis, Just Ts AWDis, Just Polos AWDis, Écologi by AWDis, So Denim by AWDis, AWDis Academy og AWDis Kids

Selv siger de: ’’ AWDis er første skridt til at hjælpe med at gøre en stor forskel for at gøre det bedre, blive bedre og inspirere til forandring – forandring du kan bære’’

Alt I alt synes vi at AWDis passer rigtig godt til den standard vi ønsker at have hos Dajlig.dk

Trykkerier

Print Logistic


Er Europas førende inden for digital print på bestilling. Deres virksomhed ligger i polen men de har kunder over hele verden.
Print Logistic burger Kornit Presto roll-to-roll printer, som er en bæredygtig og hurtig måde at printe på. Med Kornit Presto roll-to-roll printer kan der printes på stort set alt materiale, med en høj fotografisk kvalitet, høj print kvalitet og som er modstandsdygtig overfor vask og brug – alt i alt er det en print metode der er holdbart, slidstærkt og miljøbevidst.
Print Logistic bruger kun økologiske certificerede tekstiler og vandbaserede blæk.
De er også ’official Stanley/stella dealer’, hvilket betyder at de har en rigtig god erfaring og kendskab til det tøj vi forhandler hos Dajlig.dk.

Textildruck Europa

Har 50 års erfaring inden for tekstilbranchen, og har udviklet sig til at være et af de vigtigste tekstiltrykkerier i Europa. Deres virksomhed ligger i Tyskland, men de har kunder over hele verden.

Textildruck Europa mestre et utal af trykmetoder, alt afhængig af kundens ønske, behov og design.
De vejleder i hvilken trykmetode der passer bedst til hvert enkelt produkt, hvilket giver en høj tilfredshedsgaranti hos kunderne
Med deres printmetoder fanger de farvenuancer og selv de mindste detaljer i et design. Deres tryk er modstandsdygtige overfor vask og brug, og så er det slidstærkt.
Textildruck Europa er GOTS certificeret, GRS certificeret, RCS certificeret og er Global Organic Textile standard. Det betyder at Textildruck Europa opfylder de højeste krav til økologisk korrekt og bærdygtig tekstilproduktion. Forbuddet mod giftige stoffer og overholdelse af fair arbejdsforhold bliver overholdt.
Textildruck Europa er også ’official Stanley/stella dealer’, hvilket betyder at de har en rigtig god erfaring og kendskab til det tøj vi forhandler hos Dajlig.dk.

Shirt-king

Har en stor erfaring inden for bæredygtigt digital print. Deres tekstiler kommer fra hele verden, mens deres produktion finder sted i Berlin hvor virksomheden har hovedsæde.
Shirt-King ser sig selv som en tjenesteudbyder for designere, modemærker og bureauer.
De bruger ’Kornit digital printersystem’ for at optimere det de er bedst til – nemlig ’print on demand’ som der er stor efterspørgsel på hos kunderne.
Shirt-king lytter til kunderne, også når det kommer til mode. De er hurtige til at præsentere de nyeste trends, for at imødekomme den store efterspørgsel, derfor har de også inviteret
i det nyeste Kornit printersystem der er på marked.
Shirt-king går ind for en bæredygtig mode, og bruger derfor næsten kun udelukket tøj lavet af økologisk bomuld. Motiverne er trykt med Oeko-tex certificerede blæk, og er derfor ikke kun yderst fine i trykket men også holdbare og slidstærke. Bæredygtige produceret tekstiler er ikke kun godt for mennesker og miljø, men har også andre fordele – de holder nemlig længer, ser bedre ud og kan bruges med god samvittighed.
Shirt-king er også ’official Stanley/stella dealer’, hvilket betyder at de har en rigtig god erfaring og kendskab til det tøj vi forhandler hos Dajlig.dk.

OPT OnDemand

Har været i tekstilbranchen i mere end 20 år, de er med årene blevet specialiseret i at lave tryk på ting, og deres varelager indeholder derfor også andre ting en tøj. For eksempel laver de også tryk på krus, plakater, væg-kunst, knapper, batches, tasker, kasketter og meget mere.
De har globale samarbejdspartner for at sikre at kunderne har en bred vifte af produkter at vælge imellem, samt for at sikre rettidig levering.

For at ramme bredt og bedst muligt, har OPT onDemand flere trykmetoder, så de på den måde kan lave et tryk/print bedst muligt ud fra produktet der skal tryk/print på, og de tager højde for designets farve og detaljer.
De bruger bl.a. Kornit, BROTHER, M&R, TAS, Mimaki, Epson, Canon m.m. printsystemer og maskiner.
Hos OPT OnDemand er bæredygtighed et vigtigt emne. De innoverer altid og leder efter nye måder at være bæredygtige på. De har valgt ’on demand’ løsningen fordi de gerne vil reducere masseproduktion og masselager af ubrugt tøj eller usolgt tøj. Derfor lever OPT OnDemand af at tøj og ting først produceres og sendes når kunden bestiller.


PosterFlow

PosterFlow har hovedsæde i Tyskland, og de begyndte i 2017 at producere individualiserede plakater. Siden da er branchen vokset og efterspørgslen er stor. De har derfor udvidet, og har i dag nogle af de mest førende printsystemer til digitale trykkerier.
Deres printsystemer kører hele døgnet rundt, og derfor kan de garantere en hurtig produktion. PosterFlow fokuserer udelukkende på kunst dropshipping, og er derfor også et anerkendt firma, der ved hvad de laver. De har adskillige butikker i Europa og sender tusindvis af pakker hver måned til hele verden.
Papiret PosterFlow bruger er af højeste kvalitet, og hver plakat er printet med
UV-bestandigt blæk der giver den bedste farvegengivelse og lang holdbarhed.
Rammerne er ligeledes også af højeste kvalitet, og findes i flere størrelser og farver.
PosterFlow er en del af ’DerGrünePunkt, hvilket betyder at alt deres emballage er skabt med omtanke for miljøet da det er lavet af genbrugsmaterialer.

#